Bli kjent med MetaPWR

doTERRA MetaPWR-konseptet består av 3 ulike produkter: ADVANTAGE - ASSIST & METABOLIC BLEND. La oss se litt nærmere på hver av disse tre. De angriper våre metabolske utfordringer fra ulike vinkler - samtidig som de jobber sammen i synergi.

Lev livet til det fulle

"MetaPWR™ er et effektivt system som støtter sunne livsstilsvalg, og som vi tilbyr i form av ingredienssammensetninger, metoder og forskning som aldri har vært gjennomført tidligere. Det er et eksempel på den avanserte banebrytende vitenskapen som gjør at dōTERRA skiller seg ut i bransjen"

-Dr. Nicole Stevens | Director of Clinical Research

Det er fem pilarer i metabolsk helse: et sunt kosthold, daglig aktivitet, sunne relasjoner, stresshåndtering og smarte tilskudd. MetaPWR™ System kan maksimere og optimalisere effektene av velvære- og livsstilsvalgene dine.


-Dr. Russell J. Osguthorpe | Chief Medical Officer of doTERRA International and Prime Meridian Healthcare

Dette er ikke ett produkt. Dette er ikke én idé. Det er først når du bruker disse produktene sammen, at du virkelig opplever fordelene.


Corey Lindley | Founding Executive, CEO

MetaPWR System

Oppdag din egen styrke og finn ut hva det betyr å realisere sitt eget personlige velvære (PWR). Hvert MetaPWR-produkt – som er utviklet som en del av et system – byr på helt spesielle egenskaper, samtidig som det støtter og styrker egenskapene til de andre produktene.

 • MetaPWR Eterisk oljeblanding
 • MetaPWR Softgels
 • MetaPWR Beadlets
 • MetaPWR Assist
 • MetaPWR Advantage

Hva er MetaPWR Eterisk oljeblanding?

MetaPWR Eterisk oljeblanding inneholder en merkebeskyttet blanding av de eteriske oljene Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger og Cinnamon, alle av CPTGTM- kvalitet. Denne eteriske oljeblandingen finnes i alle MetaPWR-produktene, inkludert MetaPWR Assist og MetaPWR Advantage.

Forskning tyder på at grapefrukt, med sine naturlig høye nivåer av den kjemiske forbindelsen limonen, kan støtte en sunn metabolisme når den inntas. Sitron har også et høyt innhold av limonen. Dessuten har peppermynte vist seg å øke ytelsen ved fysisk aktivitet når den inntas.

Og når alle de fem eteriske oljene kombineres i det rette forholdet, kan noe virkningsfullt skje. Daglig bruk av denne merkebeskyttede eteriske oljeblandingen kan bidra til å støtte din metabolske helse.

"Jeg liker å ta et par dråper i vannflaska mi som jeg drikker gjennom dagen. Jeg tar gjerne en softgels hver morgen og etter måltider - og ellers hvis jeg føler på søtsug. Beadlets er gode å ha med meg i veska når jeg er på farten."

MetaPWR Assist

MetaPWR Assist er en del av MetaPWR System, som består av produkter som støtter den metabolske helsen. Det bygger på MetaPWR Eterisk oljeblanding og inneholder ekstra urter og fytonæringsstoffer.

Blodsukkernivåene er en av de viktigste helsemarkørene. Blodsukkernivåene svinger naturlig avhengig av spise- og aktivitetsmønsteret. Svært høye topper og dype daler er et kjennetegn på en problematisk metabolisme.

Mange mennesker liker å ta berg-og-dal-bane. Forventningene som kiler i magen i oppoverbakkene, og den skrekkblandede fryden i nedoverbakkene fører til lange køer av opprømte entusiaster. Akkurat som med blodsukkernivåene vil ikke en berg-og-dal-bane-tur én eller to ganger i året skape problemet på lang sikt. Men kjører du berg-og-dal-bane flere ganger om dagen, uke etter uke, kan det få konsekvenser. Over tid kan forhøyede blodsukkernivåer virke inn på kroppen.

Hvordan fungerer MetaPWR Assist?

MetaPWR Assist inneholder flere naturlige forbindelser som i kliniske forsøk har vist seg å fremme en sunn metabolisme. Ekstrakt av morbærblad kan bidra til å opprettholde balansen i kroppens karbohydratmetabolisme.* Peppermynte, en viktig ingrediens i MetaPWR Assist, kan fremme fordøyelsen og støtte lever- og gallefunksjonen.*

Når du tar MetaPWR Assist sammen med et måltid, kan morbærekstrakten hjelpe kroppen med å forbrenne karbohydratene du nettopp har spist, enda bedre. MetaPWR Assist skal selvsagt kombineres med et sunt og balansert kosthold. Du må spise næringsrike, fiberrike komplekse karbohydrater for å opprettholde en god helse!

Hva er MetaPWR Advantage?

Folk flest vet at metabolismen påvirkes når vi eldes. Men det er bare en del av sannheten, for metabolismen påvirker også aldringsprosessen. MetaPWR System, særlig MetaPWR Advantage, griper tak i forholdet mellom metabolismen og aldringsprosessen med NAD+, NADH og kollagen.

Hva er NAD+ og NMN?

Nikotinamid-mononukleotid, eller NMN, er en vital forløper i biosyntesen til nikotinamid-adenin-dinukleotid, eller NAD+, som er et koenzym som finnes i alle cellene i kroppen.

NAD+ tjener flere funksjoner, men de viktigste er metabolske prosesser og mitokondriefunksjonen. NAD+ omdanner mat til energi og tilbyr de cellulære energifabrikkene dine beskyttelse. Uten tilstrekkelige NAD+-nivåer kan ikke cellene skape den energien de trenger for å overleve og utføre funksjonene sine. Når du er 50 år, er NAD+-nivåene halvparten så store som de var da du var 20. Dette bidrar til helseutfordringer knyttet til vektkontroll og lavere energinivåer.

Prekliniske studier tyder på at tilskudd med NMN kan øke NAD+-nivåene og føre til at cellene og kroppens systemer fungerer på en mer ungdommelig måte. Det er imidlertid behov for mer klinisk forskning for å bekrefte dette. MetaPWR Advantage inneholder NMN fra gjærpulver for å øke NAD+- og NADH-nivåene i kroppen på en naturlig måte.

Hva er kollagen?

Kollagen gjør huden elastisk og fast og støtter en mager muskelmasse og bindevevet. Kroppen produserer kollagen naturlig, men produksjonen går ned med alderen. Å ta kosttilskudd kan styrke kollagenet i kroppen, men ikke alle kollagenprodukter fungerer like bra. De fleste kollagentilskudd inneholder bare én eller to typer kollagenpeptider (vanligvis de typene som er mest relevant for hudens fremtoning, elastisitet og rynker).

MetaPWR Advantage inneholder hele ni unike kollagenpeptider, inkludert disse populære kollagentypene. Kollagen er det proteinet det er mest av i kroppen, og alle de 28 kjente typene spiller en viktig rolle. Med MetaPWR Advantage legger vi altså vekt på den rollen kollagenet spiller i hele kroppen.

  Hver kollagentype bidrar til å gjøre huden strammere og mer elastisk og fuktmettet. I tillegg styrker de blodkarene, støtter bindevevet og forbedrer den generelle vitaliteten.


  De ni typene kollagen i MetaPWR Advantage:

  • Kollagen type I er knyttet til hudens fremtoning.
  • Kollagen type II bidrar til å beskytte skjelettet og er hovedkomponenten i brusk.
  • Kollagen type IV er det viktigste proteinet i basalmembranen. Det binder lærhuden og overhuden sammen og danner en nettstruktur som gjør basalmembranen smidig.
  • Kollagen type V er knyttet til kollagenfibrenes regelmessige struktur og stabiliserer strukturen til type I- og type II-kollagen.
  • Kollagen type VI opprettholder den mekaniske funksjonen i cellen og støtter både muskelfunksjonen og cellemembranens integritet. Denne kollagentypen motvirker dessuten oksidative skader og apoptose.
  • Kollagen type IX er en viktig bestanddel i brusk og er hovedsakelig distribuert i bruskcellene i vekstplatene, leddene og mellomvirvelskivene.
  • Kollagen type XXV bremser fibrillasjonen i amyloid-beta-peptider.
   · Col1a2-protein er en kollagenfibrill.
   · Vakuolar proteinsorting 37A medvirker i cellevekst og celledifferensiering.

  Når du blander MetaPWR Advantage, som er et hydrolysert pulver, med kaldt eller romtemperert vann, inntar du det som en væske, som betyr at kroppen enkelt kan absorbere de stabile, ikke-nedbrutte næringsstoffene. I de fleste ferdigpakkede kollagentilskudd som kommer i væskeform, er det vannbaserte leveringssystemet sterilisert ved hjelp av pasteurisering. Dette eliminerer skadelige bakterier, men også gunstige aktive ingredienser som vitaminer, flavonoider og polyfenoler.
  Til tross for dette er de faktisk mindre holdbare enn MetaPWR Advantage. I tillegg bidrar frakten av tungt vann verden rundt til å øke karbonutslippene. Ved å blande MetaPWR Advantage-pulver med vann, får du absorpsjonsfordelene ved væskebasert tilførsel, men uten verditapet som oppstår under pasteuriseringen (og uten sukkerinnholdet som vanligvis ledsager et ferdigpakket juiceformat!)