Book en gratis samtale

Er du opptatt av en naturlig livsstil? Skulle du ønske du hadde et "husapotek" hjemme, hvor du kunne fått hjelp til de daglige utfordringene, med helt naturlige produkter. I min familie løser vi det meste med rene eteriske oljer, av god kvalitet. 

Jeg tilbyr deg en 30 minutters gratis samtale, hvor du kan finne svar, og finne ut om dette er noe for deg.

Ta kontakt med meg her

Etter mange år med sykdom, ble jeg mer og mer opptatt av å ta vare på kropp og helse. Jeg søkte mer til naturen, og til produkter som ikke hadde en lang liste ingredienser, jeg ikke skjønte noe av. Jeg ble også veldig opptatt av å lære barna mine verdien av å ta bevisste valg i hverdagen.

Hverdagen byr på mange utfordringer. Det er travelt, og mange kjenner på mye stress, dårlig søvn, smerter i muskler og ledd, umotivert, ukonsentrert og mye mer. Eteriske oljer kan være med å støtte deg og dine, til en bedre hverdag og bedre livskvalitet.