Stress og søvn

Søvnkvalitet

Søvn er en viktig faktor for helsen og for livskvaliteten. Det har hvertfall vært helt avgjørende for min del.
Jeg merker stor forskjell på energi og humør i forhold til hvordan nattesøvnen min har vært. Mange sliter med søvn, enten om de ligger lenge før de sovner, eller om de våkner flere ganger på natten, og ikke får sove igjen.
Det kan være mange årsaker til at vi sliter med søvn, og det er viktig å kartlegge hvorfor dette er en utfordring.

Jeg har en tendens til å ta med jobben i senga, eller rett og slett analysere litt over dagen som har vært, eller morgendagen. Hva burde jeg ha gjort, og hva må jeg huske på osv.. De eteriske oljene hjelper mange med denne utfordringen, og det finnes utallige oljer som er gode for akkurat dette. Men igjen, så lønner det seg å finne ut hvorfor du sliter med søvn. 

Kjøp Calm & Harmony pakken her

Tips til gode oljer:

Balance: denne oljeblandingen fremmer en følelse av ro, avslapping, balanse og jording. Den harmoniserer forskjellige fysiologiske systemer i kroppen.

Peace: denne blandingen inneholder blomst og mynteoljer som er kjente for å lindre følelsen av uro, stress, bekymring, frykt og engstelse. Kan gi en mer følelse av tilfredshet og ro.

Adaptiv: denne oljen kan føles beroligende og sentrerende for kropp og sinn. Den er også spesiallaget for å opprettholde fokus og klarhet.

Serenity: denne blanding kan gi en avslappende og beroligende effekt. Den er kjent for sin evne til å minske følelsene av spenning og roe ned kroppen.

  • Her er mine rutiner for en god natt søvn
  • jeg tar en ferdig kapsel med serenity softgels. Ta gjerne to hvis du har behov for det. Du kan også smøre serenity under føttene. (oljen skal ikke tas innvortes) Jeg har funnet ut at jeg må ta denne rett før jeg legger meg.
  • jeg smører balance under føttene, og bak i nakken (synes dette hjelper for hetetokter og) Massér stortåa med balance.
  • smører peace på innside håndledd, gnir hendene sammen og lukter på. Tar gjerne litt på 3 øyet og på hjertechacra.
  • jeg har også testet Sandalwood og Cedarwood, og begge er veldig gode for meg. Da masserer jeg en av de på stortåa, og smører litt på det tredje øyet.
  • tar en dråpe frankincense og copaiba under tunga.
  • har adaptiv på nattbordet hvis jeg fremdeles sliter. Da føler jeg at det er siste brikken som må til for å slå av «motoren helt»
  • hvis jeg sliter med hetetokter, så har whisper vært fantastisk for meg. Smører på innside legger, og drar ned mot helen
  • etter at MetaPWR ble lanser, har jeg startet med kollagenpulveret Advantage på kvelden. Dette gjør at jeg sovner mye raskere. Jeg føler også at søvnkvaliteten min er blitt mye bedre

  • Jeg tar også en kapsel med pb assist og en kapsel med Shift supermagnesium.

Tips til diffuserblandinger for søvn og avslapning