SUPERWOMAN BLEND

"This blend is my everything" sitat Dr Mariza Snyder. Hun sier at når det kommer til hormonstøtte, så er denne blandingen utrolig viktig for henne.

Hun sier videre at -"her er min ultimate hormonblanding, som kan ha store fordeler på østrogen- og progesteronbalansen, ved å rydde opp og støtte det endokrine systemet. My Superwoman Blend er ideell for humør, stress og hormonstøtte, den er også fantastisk for å kanalisere din indre rockestjerne ved å skape energi og booste glade nevrotransmittere!"

Forslag til påføring av Super Woman blend: håndleddene, innside albue,  nedre del av magen og/eller nakken, innside ankler og dra ned mot helen, under føttene. Eller du kan ha i  håndflatene, pust det inn og finn din egen ROCKSTAR!

Hormonstøtte

Dette er et godt verktøy å ty til i hormonelle perioder. Super for humør, stress og hormonstøtte. Mange nevner også at de får bedre og mer stabil energi.

Blandingen inneholder flere av de mest potente «hormonoljer» for humør, stress og hormonstøtte. Den er også fantastisk for å finne frem og kanalisere din egne indre "rockestjerne" - og din kvinnekraft! Start gjerne dagen med denne flotte blandingen!

Oppskrift Superwoman blend

10 ml roller, tilsett baseolje

  • 12 dråper Clary Sage
  • 10 dråper Lavender
  • 5 dråper Cedarwood
  • 5 dråper Geranium
  • 4 dråper Ylang Ylang

Jeg tilsetter alltid 10 dråper Bergamot, men dette er opp til deg. Vi elsker bergamot her i huset, derfor får den ofte være med i flere blandinger. Du kan også tilsette noen dråper Jasmin og/eller Rose.