Sesongutfordringer

Når våren kommer, er det mange som sliter.

2 av mine barn sliter med bjørk og gresspollen, og etter at vi fikk oljene i hus, har de sluttet med både medisiner og nesespray.
Her forteller jeg hvordan de bruker oljene på vår og sommeren.

Kjøp oljene her

Jeg lager flasker med like deler peppermint, lavendel og sitron, uten kokosolje. Så tar ungene noen dråper i hendene, gnir de godt sammen og puster godt inn. Dette gjør de flere ganger i løpet av dagen, og hvertfall når de blir tett i nesa, eller det klør i øynene. Jeg lager også en neseinhalator med de samme oljene. Se video under teksten. 
De starter alltid sesongen med TRI ease ferdige kapsler, fra Doterra. De regulerer antall selv, men ca 2 pr dag før og etter "stormen" og opptil 4 pr dag når det står på som verst. Har vi ikke de kapslene, lager vi egne kapler med 2 dr peppermint, 2 dr lavendel og 2 dr sitron, et par ganger pr dag. Vi bruker også disse tre oljene i diffuseren. Er det skikkelig ille, lager vi egne kapsler i tillegg til TRI ease.
Jeg tenker at det viktigste for meg er at de har sluttet med nesespray. Da de brukte den, måtte de forsette lenge etter at allergien var over. De ble rett og slett avhengig av den. Blir de tette i nesa ellers i året, tar de samme blanding i hendene, kopper over nese og munn, og puster godt inn, 4-5 ganger. Eller de bruker kun Peppermint, Eucalytus eller AIR oljen.