Min historie

I februar 2003 fikk jeg kyssesyken, et virus som angriper immunforsvaret i forskjellig grad. For min del ble jeg rammet ganske hardt i ettertid. Jeg hadde akkurat født mitt andre barn, så kroppen var jo ikke helt tilbake hundre prosent. Problemet var bare at uansett hva jeg gjorde så kom den seg ikke. Jeg ble mer og mer sliten, gikk til legen, som sendte meg til flere spesialister. Alle konstaterte med at jeg hadde ME, et utmattelsessyndrom. Jeg fikk til og med beskjed om at jeg aldri kom til å bli frisk. Dette var noe jeg ikke ønsket å akseptere, det var faktisk helt uaktuelt for meg å legge meg ned å ikke gjøre noe.

Det første jeg endret var kostholdet. Jeg byttet sakte men sikkert ut matvarer jeg følte ikke var bra for meg. Gikk over til så naturlig livsstil som mulig. Leste det jeg orket, på hva jeg kunne endre som kunne gjøre hverdagen bedre. Dette gjorde meg ikke frisk, men tror det hvertfall ikke gjorde ting verre. Jeg prøvde også mange naturterapeuter, som i og for seg hjalp meg godt, men det varte sjelden lenge.

Hvordan kom jeg i gang

Sommeren 2019 kom jeg over en Instagram konto; Lemon&Rose. Denne siden inneholdt informasjon om eteriske oljer. På det tidspunktet hadde jeg ikke så mye kunnskap om eteriske oljer, så jeg kastet meg ikke akkurat rundt der og da. Men det dukket stadig opp innlegg om disse oljene, så jeg må innrømme at jeg ble litt nysgjerrig. Var jo alltid på jakt etter å finne noe som kunne gjøre meg frisk... men etter utallige forsøk, trodde jeg ikke at dette var en mulighet lenger. Etter et møte med en endokrinolog i 2014, som ba meg akseptere sykdommen min, for han mente jeg aldri kom til å bli frisk igjen, hadde jeg mistet litt motet, for å være ærlig. Men etter et halvt år, tok jeg kontakt med Anne Marit, som eide denne kontoen. Vi hadde en utrolig fin samtale, hvor jeg fikk en introduksjon inn i oljeverden. Jeg valgte å starte med en pakke, og var utrolig spent på å komme i gang. Det skal sies at jeg har en utrolig sterk intuisjon og magefølelse, og jeg kjente på hele kroppen at dette ville bli bra for meg. Jeg hadde jo forsovidt ingenting å tape på dette tidspunktet.  Jeg begynte med oljer i hverdagen og leste meg opp på hvilke oljer som kunne hjelpe meg.

Jeg ble veldig ivrig, og ville gjerne løse alle mine utfordringer raskt. Jeg skjønte fort at det ikke var veien å gå. Jeg måtte roe det litt ned, og lage meg en plan. Min sykdom var nok litt for kompleks, så dette kunne ikke «helbredes» over natten. Derfor satte jeg opp en rangeringsliste, hvor jeg fant ut hva jeg ville jobbe med først. Etterhvert skjønte jeg at tålmodighet og struktur kom til å bli mitt viktigste våpen.

Etter et halvt år kjente jeg at dette må jeg bare dele med andre. Jeg må hjelpe folk som er i samme situasjon som jeg har vært i. Når man har vært syk i så mange år, og hatt utallige begrensninger i livet, så blir man så ufattelig takknemlig når livet smiler igjen, og man føler seg normal. 

Dette har forandret livet mitt totalt. Min hverdag har blitt en annen, den består av mer energi og overskudd, som jeg får brukt på familien min og mine interesser. Sovepausene på sofaen er ikke lenger nødvendig, hvertfall ikke hver dag, og flere ganger om dagen. Oljene har på en måte gitt meg livet tilbake❤️

Hvorfor startet jeg med eteriske oljer

Jeg var jo allerede opptatt av en naturlig livsstil, så da jeg skjønte hvor disse oljene kom fra, var det verdt et forsøk. Etter å ha fulgt henne en stund, tok jeg kontakt med Anne Marit, og lurte på hva dette var.
Jeg fikk en rask innføring i oljene, og valgte å bestille en pakke. Hun sendte meg også noen prøver på de emosjonelle oljen, som kom godt til hende i starten.
Jeg ble ikke frisk over natten, men kjente fort at noe skjedde. Man blir godt kjent med sin egen kropp når
man har prøvd og testet så mye forskjellig. Jeg merket raskt at kroppen min likte oljene. Den hadde en
helt annen respons enn det jeg hadde opplevd tidligere. Jeg ble fort ivrig, men skjønte at her var det viktig
med tålmodighet (ikke min sterkeste side) og struktur.
Derfor er det så viktig å sette seg noen mål om hva man ønsker å jobbe med først, og holde seg til det,
for så øke etterhvert. Vi som jobber som oljeveileder er veldig opptatt av å hjelpe andre til å komme i gang.
Mange har ikke energi, tid eller kapasitet til å lese seg opp på alt.
Det er ganske omfattende. Derfor får du hjelp til å sette sammen et opplegg som passer for deg.

Jeg føler gjennom min oljereise, har jeg tilegnet meg endel kunnskap og erfaring i bruk av eteriske oljer.
Derfor brenner jeg nå enormt for å hjelpe andre som er der jeg var, eller de som bare ønsker å få en bedre hverdag.
Hvis du er klar for å starte med eteriske oljer, eller du kjenner en liten nysjerrighet til hva dette egentlig er, så ta kontakt med meg. Da kan vi ta en uforpliktende prat, og se om dette kan være noe for nettopp deg.