Skjoldkjertelsupport


  • 8 dråper Lavendel
  • 5 dråper Frankincence
  • 5 dråper Lemongrass
  • 5 dråper Myrrh
  • 5 dråper Clove (nellik)

Dr Mariza sin Thyroid support rollerball blend. I dag påfører jeg denne på halsen,  2-4 ganger pr uke. Du kan tilsette

Jeg har slitt med en anti-TPO på over 1300 i mange år (skal helst være under 100) Denne har ikke rikket seg de siste 6-7 årene. Stoffskifte har også vært lavt, men dette har variert litt. (Denne teksten ble skrevet i 2020. Mye har endret seg siden den gang.)
Jeg tok kontakt med Portaas Bedre helse i 2019, ang dette. Hun ga meg kostholdsråd, samt anbefalte meg på det sterkeste å ta bad/fotbad med epsomsalt, 2-3 ganger i uken. Jeg har fulgt disse rådene så godt jeg har kunnet, og har sett at stoffskiftet mitt har vært mer stabilt. Men min Anti-TPO stod fortsatt på 1300. Dette er det høyeste den kan vise, ergo visste vi ikke om den egentlig var enda høyere, og om den faktisk hadde gått ned. 

Da jeg startet med eteriske oljer, hadde jeg et håp om å se en endring i mine anti-TPO verdier. Jeg kjøpt boka til Dr Mariza, og leste meg opp på dette. Hun hadde laget en blanding som hun selv brukte for Hashimoto. Jeg laget selvfølgelig denne blandingen, og påførte halsen morgen og kveld. 

Etter noen måneder gikk jeg tilbake til legen, og BOOM… der hadde det skjedd noe. Jeg var ikke nede på 100, men prøvene viste godt under 1000, så både jeg og legen ble både veldig overrasket og utrolig glad. Jeg vil nok tro at dette skyldes en god kombo på hva jeg gjør daglig med min helse. Men jeg kommer selvfølgelig til å fortsette med dette..