Naturlig vs syntetisk

En naturlig livsstil med rene, eteriske oljer er min store passion. Jeg ser det som min plikt å ta et større ansvar for mine egen og mine barns helse - og for moder jords fremtid - og så ofte som mulig velge naturlige løsninger som vårt førstevalg i hverdagen.

Nordmenn er i verdenstoppen i antall miljøgifter i kroppen!!

Har du tenkt på at huden er vårt største organ? Alt vi smører på huden tas opp i kroppen og går ut i blodbanen.
Jeg elsker å bruke naturlige produkter på huden min. Jeg leser stadig studier om hvor mange giftstoffer vi damer er
utsatt for i løpet av en dag. Det er snakk om mellom 200-400 skadelige stoffer pr dag, mens det for 60 år siden var snakk om 6-7 forskjellige skadelige stoffer. Hver for seg behøver ikke stoffene være så skadelig, men den såkalte cocktail-effekten kan gi uante konsekvenser.

Jeg vet jeg ikke klarer å unngå miljøgifter helt, men hvis jeg kan begrense det, så gjør jeg det.
Derfor elsker jeg å bruke produktene til Doterra, for meg og min familie. Da vet jeg hvertfall at produktene er helt naturlig uten stoffer som kan påvirke oss negativt. Doterra sine produkter inneholder rene plantemateriale og eteriske oljer. De både lukter godt og pleier huden. Mange av Doterra sine oljer har unike egenskaper, slik som å rense huden, pleie og lindre. Derfor bruker jeg ofte en dråpe eller to både på hud og hår.

Hudseriene til Doterra

Essential Skin Care Kit

 Bruk doTERRA Essential Skin Care-serien for å fokusere på de synlige aldringstegnene, samt få hjelp til å forhindre nye i å dukke opp.

doTERRA Essential Skin Care (Eterisk hudpleie) er en serie  hudpleieprodukter som er utformet for å oppfylle alle dine hudpleiebehov. Essential Skin Care (Eterisk hudpleie)-serien inkluderer nyskapende teknologi som supplerer de nøye utvalgte eteriske oljene som er CPTG Certified Pure Tested Grade™. Takle de synlige aldringstegnene i dag og støtt en hud som ser yngre ut i fremtiden med doTERRA Essential Skin Care (Eterisk hudpleie).

Verage.

Vårt eksklusive system av naturlig hudpleieprodukter, Verage, gir næring og fuktighet til huden for å synlig redusere aldringstegn. Hvert produkt i Verage-systemet inneholder planteekstrakter som har blitt grundig forsket på og som har vist seg å gjøre at huden ser yngre ut.

doTERRA Verage hudpleiekolleksjon gir resultater du kan se og føle, naturlig. Følg Verage-rutinene daglig for å et glatt, sterkt og strålende utseende.

Gjør hver dag HD Clear.

HD Clear er et 3-stegssystem som virker synergistisk, hvor hvert produkt bygger på det neste for hjelpe med å vaske og rense huden grundig, og den gir optimal hydratisering for et balansert fuktighetsnivå. Ingrediensene i HD Clear, som er framstilt fra rene planteekstrakter, er skånsomme og beroligende for huden, men svært effektive. Bruk av HD Clear hver dag vil redusere synlige hudproblemer og gi en ren, sunn og mildnet hud.