Etter mange år med sykdom, hadde jeg mistet troen på å finne en løsning som kunne gi meg livet tilbake. Men så dukket eteriske oljer opp i livet mitt.. 

Mine rutiner

Den daglige rutinen er utrolig viktig, for å få resultater. Det å eksponere seg for oljene flere ganger om dagen. Litt, men ofte. Her er det less is more som gjelder. 
Jeg har gjort mye forskjellig. Livet er i forandring, og det jeg gjorde mye av i begynnelsen, er kanskje ikke det jeg har behov for i dag. Men viktigste jeg startet med, var å sette opp en rangeringsliste. Det var så mye å ta tak i, så jeg måtte ha en plan.

Jeg tror de tre viktigste oljene for meg har vært Frankincense, Copaiba og Turmeric. Rutinene mine kan endres fra dag til dag. Hvertfall når det gjelder på det emosjonelle plan. Men i dag sier ofte kroppen ifra hva den trenger.


Morgen

 • Jeg starter hver morgen med et stort glass med vann og tilsetter 1-2 dråper sitronolje.
 • Jeg smører Balance (jordingsblandingen) og Bergamot under føttene.
 • Jeg smører binyreblandingen på ryggen, der binyrene sitter.
 • Jeg tar Frankincense, Copaiba og Turmeric under tungen eller i ferdige kapsler. Det finnes nemlig ferdige kapsler med Turmeric og Copaiba.
 • Jeg tar alltid sitrusoljer som Wild Orange, Tangerine, Green Mandarin, Grapefruit.. i vannflasken gjennom dagen. Ikke bare er det en frisk smakstilsetning på vannet, men det hjelper deg å være hydrert og støtter kroppen til å rense ut.

Kveld

 • Jeg smører Balance (jordingsblandingen) under føttene for å roe ned
 • Jeg smører binyreblandingen på binyrene
 • Jeg smører Peace på håndledd, tinning, 3 øyet og hjertechacra. Lukter godt inn.
 • Jeg smører Cedarwood, Sandalwood eller Vetiver under føttene, spesielt stortåa.
 • Frankincense og Copaiba under tunga eller i kapsel.
 • Jeg tar en Serenity kapsel rett før leggetid. Den finnes også i olje, men den skal ikke tas innvortes, men kapselen er trygge. 
 • Jeg tar også en pose MetaPWR Advantage hver kveld, ca 30 min før leggetid

Jeg trengte en boost..

Så kommer følelsesoljene. Her har jeg flere favoritter. Cheer og Rose er helt klart mine topp 2, så bytter jeg litt på med Motivate, Magnolia og Passion. Jeg påfører disse oljene bak øret, på halsen, bak i nakken, innside albue og håndledd. Pust gjerne oljen inn flere ganger. Her kan du velge din favorittlukt, og bruke som parfyme. HUSK AT SITRUSOLJER ER FOTOSENSITIVE, så på sommeren skal ikke disse påføres der solen kommer til. Da kan du smøre de under føttene eller bak i nakken, hvis du har langt hår. Se bilde under av oljer du ikke skal bruke rett på huden i solen. 

Jeg tar alltid 2 stk xEO mega og 1 DDR prime. Disse har jeg gått tom for et par ganger, og det merkes godt på energien min. Vi er flere i familien som tar disse daglig, så da er det ikke alltid lett å beregne…

Gjennom dagen velger jeg oljer etter behov. Det er ikke alltid jeg trenger de, men er det mye stress, eller jeg trenger litt ekstra fokus, kommer de godt med.
De jeg bruker mest er adaptiv, balance, peace, console og in tune.
Jeg har alltid en sitrusolje i vannflasken min gjennom dagen. Her er tangerine min favoritt. Men her kan du velge Wild Orange, Meta PWR, Grapefruit, Green Mandarin, Lemon eller andre oljer du liker. Husk å sjekke at oljen kan tas innvortes.