MetaPWR


MetaPWR er en unik produktserie som er laget med utgangspunkt i hvordan du selv kan støtte deg til en sunn metabolisme, livsstil og helse. PWR står ikke bare for hvilke power du kan få, men Personal Wellness Realized.
Du vil nå få en kort gjennomgang av de ulike produktene som kan støtte deg, på din reise til å optimalisere helsen.
Vi holder også jevnlige kurs om denne serien, slik at du skal få den beste veiledningen når du velger å bruke MetaPWR og andre produkter fra DoTERRA, via vårt tea Min Oljereise.

Meld deg på kurs her

Den unike serien, som lar deg støtte kroppen din på cellenivå!

Hvordan MetaPWR kan påvirker din hverdag

MetaPWR er en oljeblanding satt sammen av rene eteriske oljer av god kvalitet. I blandingen finner du Cinnamon bark, Grapefruit, Lemon, Ginger og Peppermint. Dette er eteriske oljer mange allerede kjenner til, for sin gunstige effekt på kropp og helse. Blandingen er satt sammen av oljer som er trygge å bruke internt, men også for topisk og aromatisk bruk. Ved å bruke MetaPWR internt, altså i mat, drikke eller som kapsel, støtter du kroppen til å opprettholde og forbedre naturlige prosesser i kroppen på en enkel måte. Så om du lager deg en god rutine for daglig bruk av MetaPWR internt, støtter du kroppen til å øke forbrenningen av adipose fettceller (såkalt brunt fettvev/»farlig fett») og bedre fordøyelsen. Man kan også oppleve en bedre balanse i kroppen, både ved at blodsukkeret og energinivået blir jevnere, men også fordi den støtter kroppen gjennom søtsug (cravings), og kan påvirker søvnkvaliteten positivt.

MetaPWR er satt sammen av ulike produkter, for å gi en helhetlig støtte til kroppen. Du skal nå få en liten gjennomgang av de ulike produktene i serien, før vi ser nærmere på hvordan MetaPWR påvirker kroppen, hva metabolisme er og hvilke fordeler du faktisk kan få ved å støtte kroppen din med MetaPWR.

MetaPWR oljeblandingen

MetaPWR oljeblandingen finnes i alle de ulike produktene i produktserien, og er en blanding av de eteriske oljene Lemon, Grapefruit, Peppermint, Cinnamon bark og Ginger. Sammensetningen av disse eteriske oljene gir gode muligheter for at du kan støtte kroppen din på flere områder. Den støtter en sunn livsstil, økt vitalitet, bedre næringsvalg og gir en følelse av velvære. Blandingen er utviklet av kliniske og medisinske forskere hos DoTERRA, og inneholder eteriske oljer av CPTG™-kvalitet, som gjør den trygg i bruk.

Oljeblandingen er en god smakstilsetning i ditt drikkevann, smoothie, grøt eller annet drikke. Den kan brukes som en del av din morgenrutine, og som en støtte når du opplever søtsug.

MetaPWR Softgels

For å gjøre det lettere å få MetaPWR til en daglig rutine, kan en softgel være en enkel løsning. Dette er en ferdig kapsel, med de samme eteriske oljene som er i oljeblandingen, som er trygge å ta internt.
Ta en til tre kapsler iløpet av dagen for en god støtte.

MetaPWR Assist +

Med MetaPWR Assist+ får du de samme fordelene, ved at de inneholder de eteriske oljene i blandingen. Men her er det også tilsatt MullBerry Leaf ekstrakt og Cinnamone pulver. Kombinasjonen gir deg en ekstra støtte til et balansert blodsukker, opprettholdelse av forbrenning og fordøyelse. Det er en god støtte for kroppen, ved siden av at du tar gode næringsvalg i hverdagen.


MetaPWR advantage

MetaPWR Advantage er allerede en storfavoritt hos mange brukere. Her får du kollagen fra 9 ulike kilder, som gir en bredspektret støtte til kroppen. Ved siden av dette er det tilsatt NMN i produktet, som er et enzym som naturlig produseres i kroppen og blir til NAD+. Produksjonen av dette enzymet reduseres gradvis med årene, og er et viktig enzym når det kommer til kontroll av den biologiske fornyelsen. Ved å tilsette NMN, slik som de har gjort i dette produktet, støtter man cellene til å bremse reduksjonen av NAD+.

 Kollagen har du kanskje allerede hørt om? Dette er hovedbestanddelen av kroppen, enkelt forklart. Cellene våre, bindevev, knokler, huden vår, brusk og sener er bygget opp av kollagen – så hvorfor ikke støtte koppen med å fylle på litt ekstra?

Det finnes mange ulike typer kollagen på markedet, men mange av disse produktene kommer både med et lavt innhold og fra få antall kilder. MetaPWR Advantage har en utmerket kvalitet, og kommer fra 9 ulike kilder til kollagen – som gir både deg og kroppen din en bredspektret støtte til en sunn helse. Kollagen med NMN gjør at man kan gi støtte til å kroppen med en bedre forbrenning, økt energi og utholdenhet. Kombinasjonen kan påvirke både hår- og neglevekst, nevrologiske funksjoner, metabolisme, kroppsvekt, muskelstyrke og geenreplikasjon.

Kan du støtte deg selv til en bedre helse?

MetaPWR er en produktserie som DoTERRA har utviklet med tanke på hvordan helsen vår er i dagens samfunn. I løpet av generasjoner blir vi ikke bare eldre, men vi har også en rekke utfordringer knyttet til helsen. Produktserien MetaPWR er inspirert av longevity-forskning, med et ønske om at vi kan yte det lille ekstra og bremse aldring av cellene/ helsen. Å ved å ta sunne valg i hverdagen, vil MetaPWR være den ekstra støtten til å ha en litt sterkere kropp i hverdagen, og en bedre helse i alderdommen.

Hvem skulle ikke ønske at skippertaksløsninger, mirakelpiller og nyttårsforsetter var det som hjalp på helsen (… i det lange løp)? Det er dessverre slik at utfordringer knyttet til metabolsk helse er et voksende problem i dagens samfunn. Dette handler ofte om hvordan vi lever og levestandarden vi har i dag. Både med aktivisering, ernæring/ næringsvalg og hvordan kroppen forholder seg til hva du spiser og lever, har noe å si for hvordan helsen blir. Men det er også faktorer som vi kanskje ikke er like flinke til å huske på, som å ha et høyt stressnivå over lengre tid, stillesittende arbeid m.m.

Produktene i MetaPWR henger sammen, for at vi kan støtte kroppene våre til en god helse, ved siden av at hvert enkelt produkt har en ekstra støtte til mer spesifikke utfordringer. De er satt sammen av naturlige ingredienser som både støtter til god metabolsk helse, bedre cellehelse og mer stabil energi. Ønsker du å lese mer om MetaPWR serien, så sjekk gjerne ut e-boken til DoTERRA.

For å hjelpe deg i gang, har vi også laget et kurs om hvordan MetaPWR kan bli din støtte i hverdagen til en bedre helse. Ønsker du å lese mer om dette kurset, kan du trykke på knappen under.