Medlemsskap i Doterra

Doterra tilbyr flere startpakker til deg som ønsker å ta naturen tilbake, og ha rene naturlige produkter som sitt "husapotek" Disse pakkene inneholder de mest brukte oljene, og de kommer i flere forskjellige størrelser. Alt fra en liten pakke med 6 oljer, til større pakker som inneholder både diffuser, boks, baseoje og tomme kapsler. Når du bestiller en startpakke, får du gratis medlemsskap. Du får tilgang til din egen nettbutikk, hvor du kan gå inn å bestille hva du vil, når du vil.

Binder jeg meg opp til noe?
Om du ikke ønsker en startpakke, men bare et par oljer til å begynne med, så er dette selvfølgelig helt opp til deg. Et medlemsskap i Doterra er helt uforpliktende, du binder deg ikke til noe som helst. Så her er det ingen risiko..

Et medlemsskap via oss, sikrer deg full oppfølging og veiledning på din reise med eteriske oljer. Vi kan tilby et trygt og inkluderene fellesskap, men livesendinger, videosnutter og månedlige oljeverksted. Her deler vi raust av våre erfaringer, og gir deg tips og triks til hvordan du kan implementere oljer i din hverdag.