Naturens apotek-Gol

Kurs i eteriske oljer.

Vårt online mikrokurs er en unik mulighet for deg å teste eteriske oljer av terapeutisk kvalitet, for å finne ut om dette er noe for deg. Kurset er online videobasert, og tar deg ca to timer å se gjennom. Du har tilgang til kurset i 14 dager fra du starter.

Etter en kort samtale med meg, sender jeg deg oljeprøvene i posten. Etter at du har mottatt pakken, får du en mail med innlogging til kurset.

NB! Det eneste vi krever av deg er at du IKKE har en doTERRA konto fra før, at du fullfører 2-timerskurset i løpet av de 14 dagene du har tilgang - og at du er oppriktig interessert i å lære mer om eteriske oljer.

Meld deg på via skjema under.


Dette går vi gjennom på kurset:

  • Hva er eteriske oljer
  • Trygg bruk av eteriske oljer
  • 3 måter å bruke eteriske oljer
  • Hva kan eteriske oljer gjøre for deg
  • Tips og anbefalinger til bruk av oljer for sesongplager, immunforsvar,
    stress, søvn, såre muskler, energi, fokus, avslapning og mye mer.
  • Renhet og kvalitet
  • Hvordan kan du starte opp med eteriske oljer fra doTERRA
  • Informasjon om videre opplæring og oppfølging gjennom vårt team

Kurs i MetaPWR

Vi kan også tilby et nettkurs i MetaPwr.

MetaPWR er en unik produktserie som er laget med utgangspunkt i hvordan du selv kan støtte deg til en sunn metabolisme, livsstil og helse. PWR står ikke bare for hvilke power du kan få, men Personal Wellness Realized.

Les mer om MetaPWR konseptet via knappen under. Ønsker du å delta på kurset, merk påmeldingen via kontaktskjema over, med "MetaPWR kurs"

Hva er eteriske oljer?

Menneskeheten har kjent plantens helbredende krefter i over 3000 år. Aromatiske planter er blitt brukt medisinsk så lenge vi har levd på jorden, og i tusener av år, før vi oppfant apparater for destillering av oljer. Det har vært mest brukt innen aromaterapi og Indisk Ayurvedic medisin.
Du finner eteriske oljer i skallet på sitrusfrukter, i den vakreste rose, i nyttige urter og i barnåler, røtter og i sevjen på trær. Oljene er naturlige komponenter i svært mange planter, og vi har gjennom erfaring forstått hvor nyttig disse kan være for oss.
I løpet av de siste 70-80 årene har aromaterapi fått en renessanse ved at flere av de tidligere eteriske oljene er gjenoppdaget, og dessuten
anerkjent av forskere gjennom systematiske studier i laboratorium.

-Naturlig essens som produseres i planter
-Duftmolekyler som gir planten sin unike duft
-Små og lette molekyler som er dampdestillerte (eller presset)
fra planter.
-Oljeløselige stoffer som blandes med oljer og ikke vann
Det forskes nå på de betydelige fordelene de har på helsen vår. Som blant annet deres bakteriedrepende egenskapene, evnen til å lindre smerter og nedtrykte følelser,forbedre hukommelse,
redusere betennelser og mange andre utrolige fordeler. 

This is where your text starts. You can click here and start typing. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.